Sinds 1884

Een echt familiebedrijf.

Ons familiebedrijf, opgericht in 1884 door twee zussen, begon als eenvoudig bakatelier en evolueerde tot een vaste waarde als bakker en traiteur.

Contacteer Ons

Historiek.

Bakkerij Verstraeten bestaat meer dan 134 jaar en biedt een compleet en dagvers assortiment. De jonge Jozeph Verstraeten bakte brood voor zijn gezin. Uit dit simpele gegeven ontstond een bakkerij die ondertussen vijf generaties op rij wordt gerund door één familie. Jozeph startte de zaak in 1884 met zijn zussen Marie en Leonie. In de loop der jaren breidde de bakkerij ook steeds uit, want stil staan, is achteruitgaan. Wat ooit begon als een klein en eenvoudig bakatelier is nu een alles-in-één-zaak voor verse en ambachtelijke etenswaren. Waar kwaliteit garant staat!

Samen sterk.

Aan het roer van deze nog steeds bloeiende zaak staan nu de jonge Filip Verstraeten, dag in dag uit, bijgestaan door zijn moeder Agnes en tante Chantal. Ook de grootmoeder van Filip, met haar 78 jaar, is nog elke dag aanwezig in de zaak. Want achter een groot man staan héél sterke vrouwen. Met de kennis en passie die al 134 jaar in de familie leeft bereiden zij dagelijks het verfijnde, complete assortiment dat van bakkerij Verstraeten meer maakt dan een bakkerij.

Virtuele tour.

Altijd al willen binnenkijken in de bakkerij?
Het kan, met een virtueel bezoek.

Bezoek de Bakkerij